Care sunt indicațiile medicamentului?

Tratament pentru combaterea păduchilor, căpușelor și puricilor, precum și formele lor de dezvoltare (ouă, larve și pupe).

Specii țintă

Câini, pisici și dihori.

Cum se utilizează medicamentul?

Părul animalului este distanțat pe linia mediană între spete, iar picăturile sunt aplicate pe pielea uscată. Medicamentul este absorbit în stratul gras al pielii și distribuit pe tot corpul animalului. Dacă folosim doza corespunzătoare, este suficientă pentru 1 lună. Avantajul medicamentului este efectul de contact (parazitul este ucis prin contactul cu substanța activă de pe părul sau pielea animalului tratat), deoarece reduce semnificativ posibilitatea transmiterii bolii de la parazit la animal. Animalele nu trebuie să fie scăldate sau plimbate prin ploaie timp de 2 zile înainte și 2 zile după aplicare, deoarece acest lucru poate reduce eficacitatea produsului.

Precauții

Fypryst Combo poate fi utilizat și la animalele gestante. Poate fi utilizat numai la câini și pisici cu vârsta mai mare de 8 săptămâni și cu greutatea mai mare de 1 kg (pisici) sau 2 kg (câini) și la dihorii cu vârsta mai mare de 6 luni. De asemenea, putem întreba medicul veterinar despre medicamente a căror substanță activă este fipronil, ambalat sub formă de spray, potrivit pentru puii de la 2 zile.

Mai multe informatii

Avantajul Fypryst Combo este o pipetă special concepută, cu margini netede, care nu provoacă stres sau deteriorare a pielii atunci când este aplicată. În 2017, Societatea Internațională pentru Medicina Pisicii (ISFM) a acordat companiei Krka premiul pentru această pipetă.

Este disponibil într-o singură concentrație pentru pisici și dihori și în 4 concentrații pentru câini. La câini, concentrația este aleasă în funcție de greutatea corporală.

Informații utile

Tableta aromata de la Krka

Actioneaza la contact

Bolile sistemului locomotor

10 informatii interesante despre capuse.